SMJEŠTAJ

Ovaj se objekt nalazi u mirnoj četvrti na 5 minuta hoda od plaže i 15 minuta je udaljen od centra grada.

Kuća u prizemlju ima 4 dvokrevetne sobe, a na 1. katu su dvije dvokrevetne i dvije trokrevetne sobe. Trokrevetne sobe imaju klima uređaj. Svaka soba ima kupaonicu. Na svakom katu se nalazi zajednička kuhinja.


Sukošan je idilično mjesto smješteno na obali Jadranskog mora u Hrvatskoj, poznato po svojim lijepim plažama i bogatom povijesnom naslijeđu. Evo nekoliko opcija za turističku ponudu u Sukošanu:

  • Plaže: Sukošan ima neke od najljepših plaža u Hrvatskoj, poput plaže Zlatna luka i plaže Dječji raj. Ove plaže nude idealne uvjete za sunčanje, kupanje i uživanje u moru.
  • Kulturno-povijesne znamenitosti: Sukošan ima mnoštvo kulturno-povijesnih znamenitosti, uključujući antičko rimsko naselje i crkvu sv. Martina iz 15. stoljeća.
  • Gastronomska ponuda: Sukošan ima mnoštvo restorana i konoba koji nude tradicionalnu hrvatsku kuhinju, uključujući morske specijalitete i mesne jela.
  • Sportske aktivnosti: Sukošan je savršeno mjesto za one koji vole aktivne odmore, uključujući ronjenje, jedrenje, surfanje, razne vodene sportove i planinarenje.
  • Noćni život: Sukošan ima živu noćnu scenu sa mnoštvom barova i klubova, gdje možete uživati u dobroj zabavi i zabavnom ozračju.

Ukratko, Sukošan pruža nezaboravno iskustvo za sve vrste putnika. Nadamo se da ćete uživati u svom boravku ovdje!

Oko Sukošana postoje neke zanimljive znamenitosti povezane s nacionalnim parkovima koje vrijedi posjetiti:

  • Nacionalni park Kornati: Kornati su skup od 140 otoka, istjecanja i otočića u Jadranskom moru, koji čine jedan od najljepših nacionalnih parkova u Hrvatskoj. Ovaj park možete posjetiti brodom s obale Sukošana i uživati u prekrasnim pogledima na okolna otoka i more.
  • Nacionalni park Krka: Krka je rijeka u blizini Sukošana koja stvara spektakularne slapove i kaskade. Ovaj nacionalni park uključuje prekrasne prirodne ljepote, kao i povijesne i kulturne znamenitosti poput samostana sv. Lovre iz 14. stoljeća.
  • Nacionalni park Paklenica: Paklenica je planinski nacionalni park smješten u blizini Sukošana, poznat po svojim prekrasnim stazama za planinarenje, usponima i spuštanjima u pećinama te prekrasnim panoramskim pogledima na more i okolne brda.